Αναζητώντας το όνειρο

Συγγραφέας: Μάρω Κρανιδιώτου

Παρουσίαση

Απρίλης 2017 – Νέα Υόρκη
H Λόρα, γυναίκα καριέρας, πολυάσχολη και δυναμική, ζει τους έντονους ρυθμούς της Νέας Υόρκης, της μεγαλούπολης που μεγάλωσε. Σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής της, όταν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στα προστάγματα της καρδιάς και στην καριέρα της, επιλέγει τη δεύτερη.΄Ενας θάνατος στην οικογένεια κι ένα ημερολόγιο που πέφτει στα χέρια της, θα γίνει αφορμή ν’ αναθεωρήσει πολλές από τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω της.
Γενάρης 1920
Το υπερωκεάνιο Πατρίς σαλπάρει για την Αμερική, μεταφέροντας εκατοντάδες μετανάστες, που έχοντας αφήσει πίσω τον τόπο τους, πηγαίνουν στην Αμερική, αναζητώντας το όνειρο κι ένα καλύτερο αύριο. Ο Παύλος και η Αγγελική, συναντιούνται τυχαία πάνω στο υπερωκεάνιο Πατρίς και μια μεγάλη φιλία γεννιέται ανάμεσά τους…

Με φόντο την Κύπρο της Αγγλοκρατίας στις αρχές του εικοστού αιώνα, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, την Αμερική των πρώτων μεταναστών, την ποτοαπαγόρευση, την οικονομική κρίση του ‘30, και στη συνέχεια, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι και την σύγχρονη Αμερική, ξετυλίγεται μια συγκλονιστική ιστορία που θα καθηλώσει.

~ Κάθε βιβλίο κι ένας κόσμος μαγικός ~

Γραφεία

Τσερίου & Νάξου 2
2043 Στρόβολος, Λευκωσία
Κύπρος

Ακολουθήστε μας..