Με Μάρτυρα το Φεγγάρι

Συγγραφέας: Νικολέττα Φουλίδου

Παρουσίαση

Πόσα μπορεί να αντέξει, άραγε, μία γυναίκα; Από την απόρριψη στη φυγή κι από εκεί στην ίδια την κόλαση αναγκασμένη να χορεύει με τον ίδιο τον διάβολο.
Τρεις άνδρες θα μπουν στη ζωή της Άννας βάφοντάς τη με όλα τα χρώματα της νύχτας· από το χρώμα της καταχνιάς μέχρι της ξαστεριάς. Καθένας έχει τον δικό του ρόλο…
Εκείνη μεγαλωμένη σε ένα χωριό της Θεσσαλονίκης, υπό την αυστηρή επιτήρηση των γονιών της, κάνει το λάθος να ερωτευθεί και να μείνει έγκυος μόλις στα δεκαοκτώ της. Το να εξαφανιστεί από το σπίτι με το μωρό στην κοιλιά φαντάζει ιδανική λύση. Μέχρι που θα οδηγηθεί βίαια στον πάτο της αβύσσου.
Αρκετά χρόνια μετά και με την ψυχή καταρρακωμένη, μια τυχαία συνάντηση θα φέρει όλη την αλήθεια στο φως, όλα τα γιατί που συσσωρεύθηκαν μέσα της κι έπρεπε να δώσει απαντήσεις, χωρίς να φταίει…
Το φεγγάρι, μοναδικός μάρτυρας στο μαρτύριό της… Από την αρχή μέχρι το τέλος…
Θα καταφέρει να ξεφύγει και να ανέβει πάλι στο φως; Μπορεί μια ματωμένη ψυχή να χαμογελάσει ξανά, να μαζέψει τα συντρίμμια της και να εμπιστευθεί τους ανθρώπους; Ίσως… Αν πάρει λίγη αγάπη· μα να ’ναι βαθιά, αγνή, αληθινή.

~ Κάθε βιβλίο κι ένας κόσμος μαγικός ~

Γραφεία

Τσερίου & Νάξου 2
2043 Στρόβολος, Λευκωσία
Κύπρος

Ακολουθήστε μας..