Μαριάννα Παναγιώτου

Βιογραφικό

Οι ανάγκες γίνονται σκέψεις, οι σκέψεις γίνονται συναισθήματα, τα συναισθήματα μετατρέπονται σε λόγια, τα λόγια ζωντανεύουν με εικόνες, οι εικόνες μεταφέρουν μηνύματα, τα μηνύματα σε γεμίζουν με δύναμη και η δύναμη σε απογειώνει! …για όλα αυτά λοιπόν, η m:a:p:u φτιάχνει παραμύθια.

Η συγγραφή παραμυθιών ήταν κάτι που υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού της, αλλά ποτέ δεν είχε το ερέθισμα να το κάνει, ώσπου απέκτησε το δικό της παιδί και της βγήκε αβίαστα. Γράφοντας με ομοιοκαταληξία είναι μέρος του εαυτού της γιατί διαφορετικά δε θα μπορούσε να εκφραστεί.

Μία τρέλα με τα παιδικά σχέδια την είχε από πάντα. Οι σπουδές της στις γραφικές τέχνες την βοήθησαν στο να δίνει μορφή στις παιδικές και αθώες σκέψεις της αγγίζοντας στα πιο άβατα μονοπάτια της ψυχής της με τα χιλιάδες συναισθήματα. Άλλωστε πιστεύει πως το να έχεις μέσα σου μία δόση παιδικότητας δεν είναι και τόσο κακό τελικά… Την σμίγεις με τις γνώσεις της… ωριμότητας και της εμπειρίας και έτσι καταφέρνεις να μεταφέρεις και να καταλαγιάζεις τις ανάγκες σου…!

Βιβλία

~ Κάθε βιβλίο κι ένας κόσμος μαγικός ~

Γραφεία

Τσερίου & Νάξου 2
2043 Στρόβολος, Λευκωσία
Κύπρος

Ακολουθήστε μας..